събота, 21 май 2011 г.

Топ 10 на най-популярните статии в Danybon тази седмица*


1. "Трябва ни някой слабо амбициозен" - GSM разговор, дочут в един подлез"  

- може би очаквано това е първенецът в Danybon тази седмица. Статията предизвика доста коментари във Facebook и беше много посещавана и споделяна през всичките дни.
2.Bing показва с карта във Facebook къде живеем - тази новина май си ни постресна и беше доста споделяна в социалните медии - особено във Facebook. 
3. "Just Married" в БГ - урок по позитивно мислене РЕПОРТАЖ (СНИМКИ + ВИДЕО)- аз много се гордея с тази моя "находка" - булка, качена на багер. Радвам се, че репортажът е сред най-харесваните тази седмица.
4.  Най-великото предложение за женитба - ВИДЕО - да, знам, хареса ви това клипче! :)


5. Danybon с медал "Репортер I степен" в http://id.capital.bg - тази статия е само на няколко часа, а се изкачи дори в топ 5. Благодаря за интереса!
6. PR - основен източник на информация за журналистите, социалните медии печелят довериe - по тази статия ми се иска да напиша продължение. 
7. Зелени сгради в София  - 


повлияна от "Зелена светлина" на БНТ, понащраках красиви зелени сгради на ул. Оборище.
8. Топ блогът Mashable с 500 000 фена във Facebook - ИСТОРИЯ И ФАКТИ  - това ми е много любима статия. Дори се чудя коя ми е по-любима - за булката върху багера или тази. Радвам се, че попаднаха в Топ 10 класацията тази седмица. 


9. Атанас Далчев се падна на матурата по български език и литература - ех, тези матури! В другия ми блог - "Хлапета", са завладяли почти цялата класация. 
10. Анонимен или реален във виртуалното общуване и в социалните медии - ИНФОГРАМА  - и тази статия си я харесвам и се радвам, че успя да влезе в топ 10 класацията.


* Тази класация се отнася само за блога Danybon. Класацията за "Хлапета" е различна. Там водач е Стипендии за IB учениците в Увекинд - Facebook интервю със Зарина Филева

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...