сряда, 31 август 2011 г.

ХЛАПЕТА: Facebook страница на Иван Симеонов

ХЛАПЕТА: Facebook страница на Иван СимеоновНе можете да си представите с какво удоволствие пиша тази публикация - български учител се радва и на огромно уважение и популярност в новите социални медии. Днес съпругът ми е попаднал на фен страница на Иван Симеонов във Facebook. Разбира се - веднага е станал почитател, а преди малко и аз се присъединих - фен номер 1798.


Ако детето ви е запалено по математиката или пък вие, няма начин да не сте чували за преподавателя по математика от Софийската математическа гимназия Иван Симеонов. За него от години се носят легенди.

Ако леко завиждам за нещо на моя съпруг (защото, разбира се, аз като възпитаник на Английска гимназия, а той на Математическа, упорито защитавам позицията, че езиковите са били по-добри), може би това е, че е бил ученик на Иван Симеонов. Той винаги говори за него с голямо вдъхновение и все още си спомня задачките му.

Синът ми само веднъж за малко е видял Иван Симеонов на курса по математика в СМГ и след това цял ден ни разказава за него и каква задачка им е задал.

Страницата на Иван Симеонов във Facebook към момента е с близо 1800 фена. В "Информация" има YouTube линк, където можете да видите Иван Симеонов в час. Каналът е на Първа частна математическа гимназия, където той е преподавател:Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...