сряда, 7 декември 2011 г.

Какво се случва с Фен страниците на кандидат-президентите? Ивайло Калфин с нова Фейсбук страница. А другите?


След президентските избори продължава да ми е интересно какво се случва с Фейсбук страниците на кандидат-президентите и често "хвърлям по един поглед". 

Преди няколко дни Ивайло Калфин пусна съобщение на стената на "Ивайло Калфин моят президент", че вече е готова новата му Фейсбук страница и покани всички там.

http://www.facebook.com/ivailokalfin

Обръщението е много човешко. "Грабва" и откъм откритост, и откъм добро боравене със социалните медии. 

http://www.facebook.com/ivailokalfin

Калфин коментира на стената си интересни теми от управлението на България и критикува изказвания на Бойко Борисов, когото в блога си нарича "ББ".

http://www.facebook.com/ivailokalfin

Направи ми впечатление въпрос към Калфин дали не е удачно да се смени лидерът на БСП. Хубавото на Фейсбук страницата на Калфин е, че човек усеща личното му присъствие и чува неговото мнение дори и по неудобни въпроси. Ето и отговорът:


Към момента Калфин има 5141 фена, а 149 души говоря за него. 

Стaрата му страница като кандидат-президент ще бъде закрита на 16 декември.Какво е положението при другите кандидат-президенти, които следих по време на изборите? 

Светльо Витков продължава да има много фенове - 18 412, но вече само 44 души говорят за него. Последно е публикувал пост на стената на Фен страницата си на 17 ноември.

Росен Плевнилиев продължава да поддържа Фен страницата си "Росен Плевнелиев - кандидат за президент". Има 7528 фена, а 433 души говорят за него. Последната му публикация е от вчера за Никулден.

Меглена Кунева също продължава активно да работи по своята фен страница. Вече има близо 14 000 фена, а 472 души говорят за нея. Последно е писала в неделя. 

Синият кандидат-президент Румен Христов е спрял да пише на фен страницата си още на 22 октомври. Има 1295 фена, а само 4 души говорят за него.

Мария Капон пише рядко напоследък. Има само 3 публикации през ноември, но са интересни. Има 1915 фена, но само 11 души говорят за нея. 

На страницата на Алексей Петров се пише по-активно. Последно има пост от вчера с поздрав за Никулден. Алексей Петров има 551 фена, а 35 души говорят за него.

Волен Сидеров е с 1101 фена и само 8 души говорят за него. И удивително е, че на стената му продължава да има само едно съобщение от лятото на 2009 година, което печели нови "харесвания" - "Haide vsi4ki sme s ATAKA!!!".

Атанас Семов е с 140 фена и само 1 човек говори за него в социалната медия. Не е писал там от септември.

Красимир Каракачанов е с 240 фена и за него говорят 3 души. Не е писал от 23 октомври.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...