неделя, 4 декември 2011 г.

Колата на бъдещето: Toyota Fun Vii - ВИДЕО


Преди малко изгледах в блога Mashable това YouTube видео за кола на бъдещето - Toyota Fun Vii, която съчетава 3 в 1 - кола, смартфон, игрална машина. Тази концепция е представена преди дни на Tokyo Motor Show 2011. Според нея, ще можете сами да "пребоядисвате" мигновено колата си както си искате. 
Интереснa е откъм някои технологични решения, но мен лично много не ме очарова визията им за подобно сковано бъдеще. 


Но все пак видеото е интересно. Качено е в YouTube на 30 ноември. Досега има 18 403 виждания, 108 харесвания и 26 "нехаресвания". 


Зачетох се в коментарите - не са много одобрителни - например, големият въпрос: "Какво е удоволствието да караш кола, след като сам няма да я караш?!". Или пък: "В бъдещето всички само бели дрехи ли ще носим?" - да, определено на цялата цветност, която можем да управляваме, това с дрехите е доста мрачно като идея. 


Има и романтични идеи - как може да изпишеш на колата си "Честит рожден ден", докато подаряваш цветя на любимото момиче:За или против тази кола на бъдещето, все пак е хубаво човек да надникне напред във времето. Поне е любопитно! Ето:източник: YouTube, Mashable

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...