понеделник, 20 февруари 2012 г.

ХЛАПЕТА: Частно училище "Ерих Кестнер" пусна анкета на сайта си за "Парите следват детето"

ХЛАПЕТА: Частно училище "Ерих Кестнер" пусна анкета на сайта си за "Парите следват детето"Преглеждах Фейсбук страниците на различни частни училища и случайно от една новинка попаднах на сайта на "Ерих Кестнер". Така видях, че са пуснали анкета на сайта във връзка с инициативата "Парите следват детето":


http://eks-bg.eu/

Въпросът е зададен малко по-различно, но пък може и да е по-точен. Гласувах. Бях третият глас, но вероятно е отскоро анкетата (да, сега видях, че е пусната преди 2 часа). Може би е добре да пуснат линк към нея и на Фейсбук страницата си и да я популяризират. Но все пак май са първото ЧУ, което дава някакъв знак за отношение по въпроса. Ако греша и има и други частни училища и градини, моля, подсказвайте къде да потърся информация и ще я публикувам и нея.Ако темата за частното образование ви вълнува, заповядайте на новата ми Фейсбук страница "Хлапета: частно образование". Можете да следите всички новини от този блог на Фейсбук страницата Хлапета или на основната ми Danybon.
Точно днес се ядосвах защо не чуваме какво казват Частните училища и градини по въпроса "Парите следват детето". Аз искам да чуя и тяхното мнение. Оставили са председателката на БАЧУ сама да се оправя и да дава да интервюта, но аз искам да чуя доста по-конкретни неща от самите училища. Отделно в БАЧУ не членуват всички ЧУ и ЧДГ. Има и друга организация, а и доста са независимите училища и градини.


Въобще от комуникацията по този въпрос има много какво да се желае. Отдавна не живеем в годините, когато цялата информация тече през медиите.


Много бих искала да чуя позицията на частните училища и градини.

Образователният блог "Хлапета" е готов да публикува техните гледни точки.


Можете да следите и дискусията по въпроса в тази тема

"Парите следват детето 2" и да гласувате в анкетата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...