сряда, 1 февруари 2012 г.

ХЛАПЕТА: Danybon пише до организаторите на математическото състезание "Роман Хайнацки" за изтичане на задачи

ХЛАПЕТА: Danybon пише до организаторите на математическото състезание "Роман Хайнацки" за изтичане на задачи


Рубрика "Образование"
Подрубрика "Математика"
Преди малко изпратих писмо до организаторите на математическото състезание "Роман Хайнацки" или по-скоро до математическата гимназия в Ямбол (mgatradev@abv.bg) и ги информирах за изтичането на задачите от турнира във форум на математически сайт http://www.math10.com, за което алармираха майки от темата "Математически турнири".Здравейте,
Бих искала да Ви уведомя, че има "изтичане" на задачите от състезанието "Роман Хайнацки". Темата за 6 клас е публикувана във форум на математически сайт. Информацията я видях в темата "Математически турнири". Сметнах за необходимо да информирам за проблема и в моя блог, защото статията ми за Вашето състезание се появява във всички търсачки на челни места. Реших и лично да Ви пиша, защото едва ли е възможно да следите из цялото Интернет пространство какво се случва.

Изтичането на задачите поставя децата, които се явиха в София и в Габрово в неблагоприятно положение. Надявам се, че подаденият от мен сигнал към Вас, ще помогне за избягване на подобен проблем.

Ще се радвам да ми пишете как, като организатори, ще реагирате на тази ситуация и дали ще смените задачите в другите градове. От своя страна Ви обещавам да публикувам Вашия отговор в блога си и в социалните си медии.

Бихте ли ми казали и кога да очакваме класиранията по градове и дали ще има национално класиране?
С уважение: Йорданка Бонева-Благоева, блогър

ПП Ако писмото ми не е конкретно към Вас, ще съм Ви благодарна, ако го препратите към организаторите.
Отговорът, който получих за "изтичането на задачите" (мейлът е личен и не става ясно дали е от организаторите, но вероятно).


Здравейте,Много Ви благодарим за интереса, който проявявате към състезанието, но всеки град, който не спази датата на провеждане на състезанието 28.01.12 събота от 10.00 часа носи риска учениците му да научат задачите.Задачите са изключително хубави и неминуемо ще се разпротранят по мрежата. Кой не обича хубавото.Дисциплината ще се наложи с времето.
Още веднъж благодарим Ви: Емил Карлов
Сега проверих по име през Гугъл и наистина Емил Карлов е преподавател от Ямболската математическа гимназия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...