вторник, 29 май 2012 г.

За детския балетен спектакъл "Рожденият ден на инфантата"


Рубрика "Деца"На 10 юни от 11 ч. в Модерен театър можете да се насладите на детския балетен спекатакъл "Рожденият ден на инфантата" със солисти - Дебора Добрева, Ирен Велева, Мина-Василия Стоянова, Маргарита Арсова, Йоана Терзиева, Дивна Канарзирска.
Хореограф на спектакъла е Галина Среброва, а художник - Мария Блажева. На сцената ще видим солисти от Националната опера, възпитаници на балетна школа "Силует" и ученици от Националното училище за танцово изкуство.


И нещо лично.


Винаги се вълнувам, когато виждам две от балерините - Дебора Добрева и Мина-Василия Стоянова. Те се от балетната школа "Силует", но и са съученички на големия ми син. По тази причина от малки ги наблюдавам как се развиват. Изящни, много грациозни и много трудолюбиви! Тези дни разглеждах снимки на Деби, с която сме приятелки във Фейсбука. Е, няма начин човек да не се размечтае пак да е на 11-12 години и да се посвети на това изкуство.

Успех, момичета!


Успех и на спектакъла! Нека плените още повече своята публика!Ако този блог ви харесва, заповядайте и на Facebook страниците ми Danybon"Хлапета" и "Хлапета: частно образование"  или пък ме последвайте в Twitter @danyboneva или в LinkedIn - Yordanka Boneva-Blagoeva.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...