четвъртък, 13 септември 2012 г.

ЧДГ "Патета" вече с лиценз от МОМН

Публикация от новия ми сайт Danybon.com„Получаването на лиценз от Министерството на образованието е желана стъпка в развитието ни като образователна институция”, обясняват от частна детска градина „Патета”.

Вече 8 години "Патета"-та са добре позната марка и на деца, и на родители. Първоначално само като детски клубове, а от две години и със своята детската градина. Екипът решава да бъде узаконена по всички законови и  нормативни уредби като такава и това вече е факт.

Координати:
Детска градина "Патета" с преподаване на английски и руски език от I-ва група

София, кв. Лозенец, Ул. Ст. Л. Костов 28
тел. 02/4420095
мобилен: 0888 234-380, 0882 631-508, 0882 123-132
office@pateta.bg
http://pateta.bg

Фейсбук - Детска градина "Патета"

Частна детска градина „Патета” е третият участник в кампанията на Danybon "Сподели своята новина от частното образование в Danybon". Следващата седмица ще научите каква е програмата в тази градина.

Ако искате и вашата новина да бъде "чута", пишете на danybon.obrazovanie@gmail.com. До 30 септември инициатива е напълно безплатна за частни детски градини и частни училища. След този период участниците ще се ползват с преференциални цени на сайтовете на Danybon (виж тук).

Ето и подробности за кампанията:  "Сподели своята новина от частното образование в Danybon".

Ако харесвате сайта Danybon, заповядайте и на Фейсбук страниците Danybon, Danybon: Хлапета и Danybon: частно образование или ме последвайте в Twitter на @danyboneva и в LinkedIn.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...