събота, 22 септември 2012 г.

Първият учебен ден в Частна немска детска градина „Ерих Кестнер“ - разказ от Цвети ХристоваНа 1. Септември Частна детска градина „Ерих Кестнер“ ме изненада приятно с отлично организираното откриване на Учебната година. Малките дечица от по-големите групи изнесоха впечатляваща забавна програма – танцуваха и пяха на немски и български повече от час. Така и не разбрах кога са успели да се подготвят, но всъщност това няма никакво значение, защото когато работиш с децата с любов – преградите не съществуват.

Тази година за пръв път в Частна детска градина „Ерих Кестнер“ се приемат  2-годишни мъничета и аз записах моята малка принцеса там. Очарована съм от лекотата, с която учителките намират подход към децата, грижите, с  които ги обграждат, нежността и слънчевите усмивки, с които ни посрещат и изпращат всеки ден.

Материална база е чудесна, пълно е с нови играчки, книжки, цветни моливи и блокчета. Обстановката е повече от приятна, при това толкова приятна, че в края на деня най-повтаряната фраза е „Искам на детската градина“.

Ще използвам възможността да благодаря на всичките усмихнати учителки, на грижовните лелички, на прекрасната директорка и на ръководителите, които правят всичко това възможно. Благодаря ви, че създавате най-вълшебните, най-топлите и незабравими детски спомени!


Цвети Христова, родител в ЧДГ "Ерих Кестнер"

снимка: http://www.eks-bg.eu/

Координати:

Немски Училища "Ерих Кестнер

http://www.eks-bg.eu/

гр. София, 1336
ж.к. "Люлин - 6"
ул. "полк. Никола Попов"


мейл: info@eks-bg.eu

Телефони за контакт:
(02) 8267 280


...

Писмото на Цвети Христова, родител от ЧДГ "Ерих Кестнер", е по повод безплатната кампанията на Danybon "Сподели своята новина от частното образование в Danybon", в която могат да се включат частни детски градини, частни училища, учители, родители и ученици от частни образователни институции.

Ако искате и вашата новина да бъде "чута", пишете на danybon.obrazovanie@gmail.com. До 30 септември инициатива е напълно безплатна за частни детски градини и частни училища. След този период участниците ще се ползват с преференциални цени на сайтовете на Danybon (виж тук).

Ето и подробности за кампанията:  "Сподели своята новина от частното образование в Danybon"

Ако харесвате сайта Danybon http://danybon.com, заповядайте и на Фейсбук страниците DanybonDanybon: Хлапета и Danybon: частно образование или ме последвайте в Twitter на @danyboneva и в LinkedIn.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...